Introductie

DDSE “Dutch Drive Service Europe” staat voor service en kwaliteit. U heeft het gevoel dat de klant nog echt Koning is.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van personenvervoer.

Door jarenlange ervaring beheersen wij het vak goed en dat zie je terug in onze uitstraling. Zo is onze auto altijd schoon en zijn wij gekleed in een pak met stropdas.

Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal spreken wij ook Engels en Duits.

Uiteraard zijn wij opgeleid volgens de normen die gesteld worden aan het taxibedrijf. Daarnaast zijn wij ook opgeleid als professioneel directiechauffeur en geëxamineerd bij het CBR CCV-D1. Daardoor werken wij op een hoog niveau en weten de klanten, dat ze met een professionele chauffeur te maken hebben.

Wij hebben ervaring- en zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen uit de top van het bedrijfsleven, overheid en Vips. Maar ook het taxivervoer zal u als bijzonder prettig ervaren.

Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer voor bruiloften, partijen of bijzondere gelegenheden.

Ook hebben wij een uitstekende Vliegveldservice, zowel zakelijk als privé.

Omdat wij samenwerken met een groep selecte chauffeurs van hetzelfde niveau, kunnen wij alle soorten vervoer aanbieden, of u nu behoefte heeft aan 1 enkele auto, een 9-persoons busje of u heeft 11 auto’s en/of busjes nodig, wij verzorgen het voor u.

Op alle gebieden is professionaliteit en privacy gewaarborgd.

Voor alle gevallen geldt, een vrijblijvende offerte verplicht u tot niets en heeft u vragen stel deze gerust. Ook dat is de service van DDSE.

Mike de Klerk en Marco Grootveld

info@ddse.nl
Mike Mob: 0650 254 919
Marco Mob: 0654 932 005

Postbus 32313
2503 AA Den Haag

 

Comments are closed.